dimecres, 18 de maig de 2011

FORJA VIVA & BOSCOS DE FERRO - Comencen els preparatius

El projecte Boscos de Ferro comença a rodar de nou a la Vall Ferrera.
A través de l'Associació de Forjadors de Catalunya (AFoC), l'Associació pel Patrimoni de la Vall Ferrera, l'Associació d'Arts i Oficis de l'Alt Pirineu i Aran, l'Associació Cultural d'Alins, l'Ajuntament d'Alins, les EMDs d'Ainet de Besan, Àreu i Araós, el Parc Natural de l’Alt Pirineu i l'Ecomuseu de les Valls d’Àneu, s'està preparant pels dies 8, 9 i 10 de juliol un nou i gran esdeveniment que marcarà un abans i un després a la Vall Ferrera:  
Forjadors i forjadores de Catalunya i d'arreu d'Europa, artesans, agents relacionats i moltes altres persones, s’atançaran a la Vall Ferrera, al peu de la muntanya més alta de Catalunya, per conèixer d'aprop els secrets ancestrals que acompanyen al treball del ferro.
Podreu gaudir d'experiments siderúrgics, demostracions de forja, tallers d'iniciació per adults i nens, conferències, rutes guiades, diferents exposicions, mercat artesanal, concerts, shows i molt més.
Com fa milers d'anys, el reflexe del foc a les muntanyes, ens retornarà les màgiques històries dels boscos de ferro. Si voleu formar part d'aquesta tant especial celebració d'estiu, esteu tots i totes agafeu l'agenda i apunteu aquestes dates, valdrà molt la pena.

Tota aquesta informació la trobareu actualitzada al nou bloc de Boscos de Ferro

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada