dilluns, 16 de maig del 2011

Es repeteix l'èxit de presentació del llibre "La Vall Ferrera", aquest cop a Barcelona

El dijous 12 de maig va tenir lloc la presentació del llibre al Centre Comarcal Lleidatà a Barcelona, amb tota la sala plena, amb assistència d'unes 100 persones. Va tenir molt d'èxit, igual que la presentació d'Alins.
La presentació va ser dirigida pel president de l'entitat, el Miquel Àngel Gento. A continuació l'Albert Pèlachs, professor del Departament de Geografia de la UAB i del Grup de Recerca en Àrees de Muntanya i Paisatge (GRAMP), va fer una disertació didàctica extraordinària de la que tothom va quedar molt satisfet.
Finalment l'autor va presentar els continguts principals del llibre i va exposar de nou una sèrie de fotografies comentades sobre la Vall Ferrera. Dels nombrosos llibres venuts, a tothom qui ho va voler els hi va dedicar personalment.
A tots aquells socis que no disposeu encara del vostre exemplar que us correspon com a socis, que sapigueu que el proper dissabte 11 de juny, a la carpa principal de la Cuita el Sol, hi haurà una parada de l'Associació on podreu recollir-lo (sempre i quan continueu donats d'alta com a socis).
Fins llavors doncs!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada