divendres, 8 d’abril del 2011

Presentació per Sant Jordi del nou llibre "La Vall Ferrera"

Estem d'enhorabona!, el dia 23 per Sant Jordi a les 19h al Saló municipal d'Alins es presenta el nou llibre "La Vall Ferrera" de Xavier Sudrià Andreu publicat per Pagès Editors. Un extens recopilatori de més de 600 pàgines sobre la història, geografia i cultura de la Vall Ferrera, un treball laboriós al llarg de molts anys, i després de nombroses entrevistes i excursions, i que de ben segur marcarà un abans i un després en el coneixement i divulgació dels tresors d'aquesta gran vall i ajudarà de ben segur a fomentar la seva estima i conservació. Us adjuntem el targetó d'invitació, hi esteu tots convidats.


Com a premi a la fidelitat i per animar-vos a continuar, tots els socis en actiu de l'Associació pel Patrimoni de la Vall Ferrera rebreu gratuïtament un exemplar del llibre. 

En cas que els socis en volgueu més exemplars o en vulgueu comprar els que no sou socis, que sapigueu que com a primícia a la parada de Sant Jordi de l'Associació de Mares i Pares de l'Escola d'Alins en tindrà a la venta just davant de l'Ajuntament al llarg de tot el dia de Sant Jordi fins acabada la presentació. 

Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada