dilluns, 6 de setembre del 2010

Campanya de captació de nous socis: pugem a la Pica per la Diada!

El dia més concorregut de l'any a la Pica d'Estats sol ser el dia de la Diada Nacional de Catalunya, l'11 de setembre, especialment si cau en cap de setmana, com enguany en dissabte. Aquest dia qui hi puja sol ser gent que per una banda té un fort sentiment de país: Catalunya, i alhora vol expressar el seu patriotisme allà on sol trobar-se més a gust, al cim de la més alta de les muntanyes catalanes. Clar que si! A més enguany s'escau que s'ha publicat un article a la revista Descobrir Catalunya al respecte: "La Diada a la Pica d'Estats", el que pot incentivar enguany més gent a venir.
Aquest col·lectiu entenem que s'estima aquesta muntanya i la vall que s'obre al seu peu, la Vall Ferrera, pel que probablement poden estar interessats en formar part de la nostra Associació, que segur desconeixen. És per aixó que hem planejat realitzar una campanya de captació de nous socis a dalt de la Pica d'Estats el dissabte 11 de setembre. Haurem de matinar força per ser dels primers a ser al cim i anar rebent la gent que hi arriba, tot rebent-lo amb un xarrup de ratasia vallferrerenca, anous del Pallars, l'explicació dels objectius de la nostra associació i una butlleta per ser nou soci. Qui s'hi pot negar? La pancarta de l'Associació no hi faltarà!
Però necessitem voluntaris/es valents/es que ens ajudin a portar pes fins al cim. T'hi apuntes? Posa't en contacte deseguida que puguis al nostre email corporatiu: patrimonivallferrera@gmail.com
Ens veiem al sostre de Catalunya! Visca Catalunya Lliure i Visca la Vall Ferrera!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada